Seminarier

Våra rådgivare delar med sig av sina bästa tips och råd till dig som är jobbsökare. Seminarierna är online och självklart kostnadsfria.

Välkommen!

30 juni 2022 Online

Hitta vägen till ditt nästa jobb!

Idag finns det många olika vägar att gå för att hitta ett jobb. Jobbsökarsajter, Arbetsförmedlingen, spontanansökningar… Vilken väg ska du gå?

18 augusti 2022 Online

Lär dig använda Jobbportalen

Steg för steg går vi igenom hur vår Jobbportal fungerar. Från att du skapar ditt konto till att du gör en jobbansökan. Kursen pågår i cirka 45 m...

25 augusti 2022 Online

Hitta vägen till ditt nästa jobb!

Idag finns det många olika vägar att gå för att hitta ett jobb. Jobbsökarsajter, Arbetsförmedlingen, spontanansökningar… Vilken väg ska du gå?

1 september 2022 Online

Lär dig skriva personligt brev

Kostnadsfritt webbinarium. Ett bra personligt brev kan var det som avgör att just du kommer till en anställningsintervju. Därför gäller det att du...

8 september 2022 Online

Kunskap och kompetens...

Arezoo Esmaili, studie- och yrkesvägledare på CIKO, berättar om vilka möjligheter du har att bygga på dina kunskaper och vilket stöd som du kan få.

22 september 2022 Online

Vässa din CV

Lär dig hur du steg för steg skapar ett attraktivt CV. Vår rådgivare Richard Aleryd delar med sig av sina erfarenheter och ger dig tips.

6 oktober 2022 Online

Goda vanor

Erica Didriksson, med erfarenhet från hälsocoachnnig, delar med sig av sina tips och idéer om hur du kan underlätta vardagen

13 oktober 2022 Online

Tips inför anställningsintervjun

Lär dig hur du ska förbereda dig inför och vad du ska tänka på när du är på en anställningsintervju.

27 oktober 2022 Online

Linkedin - en introduktion.

Kostnadsfritt webbinarium.

3 november 2022 Online

Balans i livet – stabilitet i vardagen

Stress kan vara något negativt, ibland något positivt. Men vad är det som gör att vi blir stressade och hur ska vi tänka för att få återhämtning?

10 november 2022 Online

Bor det en företagare i dig?

Har du snuddat vid tanken att starta eget? Anette Eriksson, rådgivare på CIKO, har tidigare drivit eget företag. Hon delar med sig av sina erfarenheter och vad du ska tänka på om du vill bli egenföretagare.