Smarta verktyg

För att göra ditt jobbsökande så effektivt som möjligt har vi tre smarta verktyg som kommer att hjälpa dig. Du och våra andra jobbsökare får alltid tillgång till vår Jobbportal och Lärportal. Sedan har vi några fler verktyg som du kan ha nytta av till exempel Cowrite. Prata med din rådgivare om du är intresserad.

Jobbportal

På jobbportalen sköter du allt från att hitta och söka jobb, till att skriva personliga brev och uppdatera din CV. Genom att lägga upp din profil på jobbportalen skapar du automatiskt användarkonton på 100-tals olika jobbsajter. Du kommer att spara tid och ditt jobbsökande blir mer effektivt.

Mina sidor

Lärportal

Vår lärportal har över 300 utbildningar inom en mängd olika områden som till exempel service, vård och omsorg, IT samt ledarskap. Du kan sätta ihop ditt egna studiepaket med målet att fräscha upp dina kunskaper eller lära dig något helt nytt. Varje utbildning avslutas med ett kunskapstest och du får ett diplom som bevis på avklarad utbildning.

Mina sidor

Cowrite

Cowrite är en smart lösning som hjälper dig skriva personliga brev med hög kvalitet. Du börjar med att fylla i uppgifter om dig själv och information om jobbet du söker. Med en knapptryckning får du sedan förslag på ett välskrivet brev.

Du kan få tillgång till Cowrite i sex månader. Prata med din rådgivare.

Mina sidor

Good Habitz

Personlig utveckling, ledarskap, hälsa eller språk... Good Habitz erbjuder ett stort antal inspirerande utbildningar som du kan göra på din dator. Prata med din rådgivare om du vill pröva på.

Mina sidor