Jobba hos oss

CIKO stöttar varje år flera hundra medarbetare på vägen mot ett nytt jobb. Vi är 14 personer som är dedikerade att göra den resan så framgångsrik som möjligt. Vi kallar det för omställning med engagemang.

Nu söker vi:

Rådgivare till Västra Götaland och Hallands län

CIKO är omställningsorganisationen för Fremia och LO. Vi stöttar medarbetare från en mängd branscher bland annat handel, personlig assistans, fastighet, städ, förskolor, vård och omsorg att hitta sin plats på arbetsmarknaden. Verksamheten omfattar både arbetare och tjänstemän vilket ger oss en stor och bred kunskap inom omställning för i princip alla yrkesgrupper. Utöver att hjälpa personer som är uppsagda på grund av arbetsbrist hjälper vi även de som har haft en visstidsanställning samt de som sagts upp på grund av ohälsa.

Vår utgångspunkt är att alla reagerar olika när de blir av med jobbet. Därför jobbar vi på individnivå med skräddarsydda lösningar och åtgärder som utgår från varje persons behov och livssituation. Det är viktigt att du är bra på att ta hand om människor i olika situationer, med olika bakgrund och förutsättningar. Då vi är en liten organisation är det viktigt att du är flexibel, van att arbeta självständigt och ta egna beslut.

Om rollen

Vi söker nu en rådgivare som ska utgå från vårt kontor i Göteborg och ansvara för Västra Götaland och Hallands län. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Du har:

Det personliga mötet är mycket viktigt för oss. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Skicka in din ansökan till verksamhetschef Sara Axel-Nilsson på sara.axel-nilsson@ciko.se
Har du några frågor? Kontakta henne på 010-288 95 03.

Sista ansökningsdag fredag 10 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.