CIKO söker rådgivare inom omställning

CIKO är Sveriges nya omställnings­organisation. Vi söker nu en rådgivare med placering i norra Sverige. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

CIKO är en kollektivavtalsstiftelse som startade sin verksamhet 1 januari 2019. Vårt omställningsarbete finns för att hjälpa och stödja dem som omfattas av omställningsavtalet KFO-LO, ett avtal som omfattar ca 95 000 anställda. Vår målgrupp är både arbetare och tjänstemän.

Om rollen

Vår utgångspunkt är att alla reagerar olika när de blir av med jobbet. Därför jobbar vi på individnivå med skräddarsydda lösningar och åtgärder som utgår från varje persons behov och livssituation. Det är det viktigt att du är bra på att ta hand om människor i olika situationer, med olika bakgrund och förutsättningar. Då vi är en liten organisation är det viktigt att du är flexibel, van att arbeta självständigt och ta egna beslut.

Som rådgivare arbetar du inom ett stort geografisk område vilket betyder många resor – både i regionen men även till huvudkontoret i Stockholm. Området innefattar: Västernorrlands-, Jämtlands- och Gävleborgs län. Vi ser helst att du är stationerad i någon av dessa län, vilken ort kan diskuteras.

Du har: 

  • flera års erfarenhet som rådgivare inom omställning, som coach eller inom karriärrådgivning.
  • goda kunskaper om arbetsmarknaden.
  • erfarenhet av rekrytering.
  • erfarenhet av det coachande samtalet.

Det personliga mötet är mycket viktigt för oss. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev, till verksamhetschef Sara Axel-Nilsson på sara.axel-nilsson@ciko.se

Har du några frågor? Kontakta Sara Axel-Nilsson på 010-288 95 03.

Sista ansökningsdag 25 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.